Mijn boek Op zoek naar antwoorden is onlangs naar de drukker gegaan. Dat betekent dat het boek er nu echt bijna aankomt, namelijk op 9 november. Het leuke nieuws is dat je nu de officiële boektrailer kunt bekijken. 

In mijn boek beschrijf ik in vijfentwintig hoofdstukken verschillende thema’s die onze levens dagelijks raken. Thema’s die aan bod komen zijn angst, het vinden van je missie, vergeving, zelfliefde, het dromen van je bestaan en helder kijken; naar jezelf en de wereld. 

Als je het boek nu bestelt in de voorverkoop, krijg je er leuke extra’s bij zoals een digitale jungletour. Tijdens de tour neem ik je mee naar de Heilige Ruimte, waar ik veertig dagen verbleef om tot mijn antwoorden te komen. Daarnaast ontvang je een cursus persoonlijk leiderschap, over rijkdom, gezondheid en liefde.

Leave a Reply