Wie ben je, wat wil je en hoe ga je dat doen?

Het is altijd een goed idee om op zoek te gaan naar een coach. Waarom? Een coach spiegelt je met de verhalen die je jezelf wijs maakt en waardoor je jezelf tegenhoudt. Een coach is iemand die je kan voorzien van inzicht en nieuwe ideeën. Zijn ervaring kan voorkomen dat je dezelfde fouten maakt. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in mijn eigen reis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast heb ik ervaring in het ondernemen van meerdere bedrijven. Uiteraard is mijn podcast Eindbazen een grote bron van invloed geweest. De gesprekken met nationale en internationale gasten met unieke kennis of inspirerende verhalen, zijn van groot belang geweest in mijn eigen visie op persoonlijk leiderschap.

Steeds vaker krijg ik de vraag van luisteraars of ik ook persoonlijke coaching doe. Het antwoord daarop is: zeer beperkt. Mijn tijd, als auteur, podcaster, avonturier, spreker, ondernemer en vader nemen veel tijd in beslag. De beperkte tijd die ik vrij maak voor coaching, wil ik goed besteden en alleen met personen die gemotiveerd zijn. Je kan hier in contact komen om een coaching te boeken met mij. Twijfel je omtrent de prijs? Dan geef ik het antwoord wat een van mijn coaches ooit aan mij gaf. "Wil je advies van iemand die het écht gedaan heeft? Of van iemand die het uit een boekje geleerd heeft?"

Eén op één coaching is doe ik maximaal 8 clienten per jaar. Indien je onder mijn begeleiding

Coaching kan op diri e

The Journey | 8 Weeks Online Coaching Programma

In dit online programma werk je acht weken lang aan jezelf. Het doel is om erachter te komen wie ben je, wat wil je en hoe ga je dat doen. Geschikt voor zij die op zoek zijn naar meer zingeving, geluk en innerlijke rust. Stapsgewijs bouwen we aan jouw stam van rijkdom, gezondheid en liefde. Inclusief mentorschap van de beste in hun vak. De investering van 'The Journey' is €997,- (Inclusief BTW).

Tribe Leader | Jaartraject 1-op-1 coaching

Onze eerste stap is een telefoongesprek om te kijken of er een persoonlijke match is en wat je grootste uitdaging op dit moment is. Vervolgens plannen we een kennismaking gesprek, waarin we bepalen of we met elkaar gaan werken. Gedurende het jaartraject spreken we iedere maand fysiek of online af, daarnaast heb je 12 maanden directe toegang tot mij via telefoon en email.

Hoe kan ik je helpen?

Door de jaren heen heb ik een brede scope ontwikkeld op het ondernemersschap. Maandelijks helpen we in onze Masterminds tientallen ondernemers met het behalen van hun doelen. Mijn jarenlange ervaring als business development manager bracht gaf me de blauwdruk van tientallen ondernemingen en bedrijfsstructuren. Als ondernemer heb ik ervaring opgedaan in verschillende bedrijvensegmenten (SaaS, Social Media, Supplementen, Media). Ik koester een ruime ervaring in het ophalen van investeringen, een bedrijf verkopen en verfijnen van business strategie. Wekelijks heb ik toegang tot waardevolle kennis die ik leer van onze Eindbazen gasten. Gasten die bestaan uit high-level entrepreneurs, wetenschappers, professoren, coaches en top ondernemers. Mijn netwerk is hierdoor van grote waarde.

Voor wie is dit?

Topsporters, directieleden en ondernemers.

Hoe kan ik deelnemen?

De investering voor dit jaar is €12000,- (exclusief BTW), die bij aanvang voldaan mag worden. Wanneer je deze investering kan doen, als je bedrijf een goede match is en als je welwillend bent om de volgende stap te nemen als high-performer. Vul dan het formulier hieronder in.