https://www.youtube.com/watch?v=9K_oyk_Gij8

MEER WINST. MEER VERBINDING.

STORYTELLER - ONDERNEMER - COACH - PODCASTER - AVONTURIER

Groeiprogramma’s gebaseerd op oude wijsheden en principes van inheemse stammen gecombineerd met modern high performance.

MEER WINST.
MEER VERBINDING.

STORYTELLER – ONDERNEMER – COACH – PODCASTER – AVONTURIER

Groeiprogramma’s gebaseerd op oude wijsheden en principes van stammen gecombineerd met modern high performance.

KLIK HIER VOOR DE GRATIS VIDEOTRAINING

Voor ondernemers die op zoek zijn naar meer winst, vrijheid en plezier.

MIJN VERHAAL

Wekenlang leefde ik bij een indianenstam in de Amazone. Daar kreeg ik de unieke kans om deel te nemen aan een eeuwenoud ritueel om 'mijn ziel te reinigen'. Of in wat nuchterder Nederlands; mijzelf mocht herprogrammeren van mijn eigen bullshit. Na een gefaalde start-up gevolgd door een burn out, was ik op zoek naar antwoorden. Veertig dagen lang onderging ik een loodzwaar ritueel in de jungle van Brazilië. Daar ontving ik mijn missie: de wereld weer leren wat het is om een puur mens te zijn. Dat is wat ik zag bij de Huni Kuin stam, de mens in haar puurste vorm. Om mijn boodschap kracht bij te zetten kreeg ik de opdracht om mijn inzichten en belevenissen vast te leggen en deze later te delen met de wereld. Het resultaat daarvan zal in oktober 2020 in de boekwinkels liggen. Het liefst sta ik op het podium, waar ik hands-on persoonlijk leiderschap combineer met oude wijsheden en principes van het stamleven. Een boodschap vol magie, inspiratie, wijsheid en wilde indianenverhalen. Naast spreker ben ik ondernemer, coach en podcast host van Eindbazen. De nummer één podcast op het gebied van persoonlijke groei, die al een paar miljoen downloads bereikte.

MIJN METHODE

Diepere relaties, meer winst en betere prestaties ontstaan door zelfkennis. Zelfkennis verwerf je door uit je comfortzone te gaan, met beleid en strategische intentie. Of je nu een leidinggevende bent van een bedrijf, een ondernemer, een topsporter of andere soort high performer. Jij moet het doen. Er zijn drie kernelementen om dit succesvol te maken; leiderschap, wijsheid & goedheid. Onze werkwijze valt terug op de wijsheid en principes die inheemse stammen al honderden jaren gebruiken gecombineerd met modernste high performance strategieën.

WORK WITH ME

ONDERNEMERS GROEIPROGRAMMA

Tribe Leaders in Business is een 2-daags leiderschapsprogramma voor ondernemers die meer winst, vrijheid en plezier in het ondernemen willen ervaren. Een deep-dive in leiderschap, winst en marketing. In samenwerking met Profit First specialist Femke Hogema. Het voorgaande event werd beoordeelt met een 8,9 gemiddelde. Het volgende event vind plaats op 11-12 juni 2020.

MEER INFORMATIE

RETREAT

De inhoud van dit retreat is geheim, wat onderdeel is van het proces. Persoonlijk Leiderschap voor gevorderden. Dit retreat helpt je om een overgang te maken van "het oude" naar "het nieuwe". Alleen geschikt voor zij die oncomfortabel durven te worden met zichzelf. Voorgaande deelnemers beoordeelde dit retreat met een 8,7 gemiddelde.

MEER INFORMATIE

AVANI

Avani is een driedaags invite-only retreat dat ik samen creëer met bestselling auteur en Biohacker Kasper van der Meulen. In deze drie dagen ga ervaren wat het is om in een stam te leven. Aarden, verbinden en groeien met gelijkgestemde uniekelingen zoals jij. Een uniek event waarbij we de oude wijsheden uit het sjamanisme combineren met modern biohacking.

MEER INFORMATIE

KEYNOTE SPEAKING

Inspireren, activeren en verbinden met live publiek. Ik doe niets liever! Mijn liefde voor persoonlijke groei, leiderschap en coaching bracht op het podium bij Unilever, Adidas, Business on Stage, Spaarne Gasthuis, Wicked Grounds en RTL Late Night.

BOEK WIGGERT

COACHING

Business & Life Coaching voor leiders, ondernemers en high performers.

COACHING

UITGELICHTE VIDEOS

Highlight Wicked Thoughts – Wicked Grounds

Persoonlijk Leiderschap – HBO Rotterdam

Leven bij een indianenstam – RTL Late Night

Business On Stage – DeLaMar

Eindbazen Experience – MARSOF

De Grote Eindbazen Show – 2018

Ontvang Dagelijkse Inspiratie

Download Wiggert’s Podcast

Wiggert’s Instagram Account

YouTube Video’s

wiggert-meerman-instagram-sacred-truth

MIJN BOEK

Blijf op de hoogte van het van Wiggert zijn boek! Lees hoe een jonge zakenman afreist naar een indianenstam om mee te doen een eeuwenoud ritueel om zichzelf te herprogrammeren en al het negatieve uit hem te verwijderen. Een waargebeurd verhaal over het vinden van je missie, het verslaan van je eigen demonen en hoe je de toekomst kunt dromen. Wilde indianenverhalen gegarandeerd!

WHAT PEOPLE SAY

Dit waren reacties op de lezingen van Wiggert.

Ik heb genoten van je lezing afgelopen dinsdag, twee uur lang was het muisstil in de zaal, dat zegt genoeg!

Een reisverhaal recht uit je hart! Ik zat op het puntje van mn stoel! Bedankt voor het delen van je inzichten die je er kreeg.

Ademloos naar je geluisterd!

Wat een mooie en inspirerende lezing! Bedankt Wiggert. Jouw boek wordt echt een cadeautje! Heel veel succes, plezier en kracht met jouw Missie

Wat kun jij goed en leuk vertellen. Ontzettend boeiend en inspirerend verhaal, gecombineerd met humor. Top! Dank je wel voor de fijne avond!

Ik heb twee uur non stop geboeid geluisterd naar je, en dat met mijn aandachtsspanne 😉 . Gelachen, geleerd en genoten!

KAMPVUUR VERHALEN