Vorige week was ik te gast bij de KUKURU podcast van Giel Beelen. Het was een ontzettende eer om bij Giel aan te mogen schuiven en hem officieel het boek te overhandigen. Naast ons diepgaande gesprek over de avonturen en inzichten uit het boek, heb ik het met Giel over het leven in de jungle, waarom de farmaceutische industrie de plank gruwelijk misslaat, mijn plannen, de dood en wat persoonlijke ontwikkeling voor mij heeft betekent. Uiteraard bespreken we ook de meest leerzame, hilarische en bijzondere momenten uit de jungle.

In de beschrijving op Youtube staat een timetable waarin precies staat welk onderwerp we wanneer bespreken. Super handig als je op zoek bent naar antwoorden op specifieke thema’s die we bespreken. De podcast KUKURU van Giel kun je hier beluisteren.

Er komen binnenkort nog meer podcasts aan waar ik te gast ben geweest. Houd mijn social mediakanalen dus goed in de gaten.

Leave a Reply