fbpx

Een korte video van mijn tijd in de “Heilige Ruimte”. Een ruimte waar de indianen hun medicinale planten verbouwen. Dit is tevens de plek waar men in isolatie verblijft ten tijde van een plant dieet.

Join the discussion 2 Comments

  • Dennis Trompetter schreef:

    Hallo Wiggert,

    Wat hebben jullie mij ontzettend veel geleerd en geinspireerd met al jullie eindbazen podcast afleveringen over ayahuasca en je avontuur in de Jungle, het heeft mij ontzettend de ogen geopend en mijn gedachten veranderd over hoe wij leven in de westerse cultuur en hoe het ook zou kunnen.

    Hoe jullie de wereld veranderen met jullie podcasts en alle andere dingen die jullie doen vind ik ontzettend gaaf en geeft mij een voorbeeld hoe ik ook zoiets zou kunnen doen. Dank jullie wel 🤝

    Groeten Dennis Trompetter

Leave a Reply